Webinar: Herstructurering: Slimme strategieën voor HR en Well-being in tijden van crisis

Wat doet u als de cashflow binnen uw organisatie plots een pak minder wordt? Of als u wegens de huidige omstandigheden te weinig werk hebt voor uw medewerkers? Het coronavirus heeft een niet te onderschatten impact op de economie. Ondernemingen doen hun uiterste best om die impact zo goed als mogelijk op te vangen. Er zijn verschillende slimme manieren om in een crisis het hoofd boven water te houden en die willen we u graag toelichten in dit webinar. 

 

Webinar Ontslag in tijden van corona basisbegrippen, modaliteiten en bijzonderheden

Ontslag van een medewerker is altijd een gevoelige en moeilijke zaak en valt beter te vermijden. Maar in sommige omstandigheden is er jammer genoeg geen andere mogelijkheid. Moet uw onderneming ook medewerkers laten gaan als gevolg van de coronacrisis? Onze juridische experts geven u graag alle informatie rond ontslag, gaande van de ontslagmotivering tot de geldende ontslagbescherming en de bijzonderheden die u in rekening moet nemen.


Webinar ‘Aantrekkelijk en optimaal verlonen in tijden van corona’

Zit u wegens de gevolgen van de coronacrisis met heel wat vragen rond uw verloning en bonussysteem? Wilt u een klare kijk op de mogelijkheden die er zijn wanneer bepaalde doelstellingen niet behaald worden in 2020? Hoe kunt u uw verloning bijsturen in tijden van corona, zodat u toch nog aantrekkelijk en optimaal uw medewerkers kunt verlonen? Ontdek het in dit webinar. Onze experts Katrien Nijs en Yves Labeeu lichten u de verschillende mogelijkheden toe en geven er antwoord op uw vragen.


Webinar Flexibiliteit in tewerkstellen

Ondernemingen ondervinden vandaag meer dan ooit pieken en dalen in hun activiteiten en werknemers vragen vandaag omwille van uiteenlopende redenen meer flexibiliteit in het tewerkstellen. Actueel speelt de coronacrisis daarin natuurlijk een extra rol. Maar ook voordien of na corona, is het inzetten van flexibel tewerkstellen een troef in uw onderneming. Omdat we merken dat er meer en meer vragen komen daaromtrent, wijdden we een volledig webinar aan dit thema.


Hoe optimaal thuiswerken in tijden van corona?

In dit webinar belichten we drie aspecten van het thuiswerken: het wettelijk aspect, de technologie en het ergonomisch aspect. Mogelijke vergoedingen? Tools en best practices? Hoe de thuiswerkplek comfortabel inrichten? In samenwerking met onze partner Synergics.