InspiHRation day 2019

26 november 2019 12u00 - 18u00 Het Arsenaal - Brussel

Voeg me toe aan de wachtlijst

Meer informatie leest u in onze privacy policy, afmelden voor Attentia e-mails kan altijd.


 

Version Française

Onze eerste InspiHRation Day is volzet!

Wegens groot succes hebben wij de inschrijvingen voor onze InspiHRation Day reeds moeten afsluiten. Wenst u er toch nog bij te zijn?

Schrijf u dan in op de wachtlijst. Bij annulaties van ingeschrevenen, krijgt u zo misschien toch nog kans om aanwezig te zijn.

 

 

Laat u zich af en toe inspireren of blijft het in realiteit vaak bij een goed voornemen? Geen woorden, maar daden bij Attentia: wij nodigen u van harte uit op onze allereerste InspiHRation Day.

Op 26 november dompelen we u een namiddag lang onder in de toekomst van HR & Well-being. Dit doen we met visionaire keynotes, boeiende verhalen en praktische oplossingen. Zo zijn wij zeker dat u 100% klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen.  

 

Hoe gaan we u inspiHReren?

  • Vijf topsprekers* die in hun vakgebied een unieke visie hebben op de toekomst van HR en Well-being: Fons Leroy, Rik Vera, Mieke De Ketelaere, Laurence Vanhée, Thomas Van Eeckhout.
    Wilt u meer weten over hen? Scroll dan naar beneden.
  • Fascinerende verhalen uit diverse sectoren 
  • Concrete oplossingen voor uw bedrijf 

* Alle presentaties kunnen in uw eigen taal worden gevolgd door middel van simultane vertaling. 

 

Programma

  • 12u00: Registratie, ontvangst en lunch 

  • 13u00: Start inspirerende sessies 

  • 16u00: Hoe gaat u concreet aan de slag?

  • Aansluitend netwerkmoment  

Locatie

Het Arsenaal, Waversesteenweg 950, 1040 Brussel (Etterbeek)

 

Tot wie richt dit evenement zich?

Tot zowel HR-managers, HR-directors, comp & ben managers als interne preventie adviseurs.

 

Heeft u nog vragen of kan u toch niet aanwezig zijn? Contacteer ons via inspiHRationDay@attentia.be

 

Kies bewust voor een namiddag vol inspiHRation, en schrijf u vandaag nog in! 

 

Sprekers

Fons Leroy

Arbeidsmarktdeskundige

Robotisering, klimaatverandering, globalisering ... Elk bedrijf en elke medewerker, in welke sector of job ook actief, voelt de impact. Fons geeft u het nodige inzicht om uw arbeidsorganisatie te herdenken, zodat ze klaar is voor de heel nabije toekomst.

Rik Vera

Trendwatcher en auteur

Tegen 2030 werft de HR-dienst aliens aan, zijn medewerkers passanten die even met hun talenten bijdragen, blijft iedereen evolueren en leren. Moed, doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid worden gemeten, beloond en gestimuleerd. Science fiction? Integendeel. Rik neemt u bij de hand en wijst u de weg.

Mieke De Ketelaere

Program Director AI bij Imec

Hoe kunnen we artificiële intelligentie (AI) slimmer inzetten? Door te minderen! Want minder data leidt tot betere en snellere beslissingen met meer oog voor privacy. Ontmasker de hype en ontdek de échte waarde die AI brengt voor uw bedrijf.

Thomas van Eeckhout

Managing Partner bij EASI

Gelukkig zijn op het werk is géén rocket science! Meng transparantie, erkenning en af en toe een flinke uitdaging met een vleugje liefde en u heeft het gouden recept in handen. Werp, samen met Thomas, een blik in de keuken van zijn bedrijf dat voor de 5de keer op rij verkozen werd als Best Workplace en ga daarna zelf aan de slag.

laurence

Laurence Vanhée

Chief Happiness Officer bij Happyformance

We brengen allemaal gemiddeld 71.000 uur of 8 jaar van ons leven door op het werk. Het goede nieuws: u bepaalt zelf of dit al dan niet gelukkige jaren worden. Laurence gaat dieper in op uw rol als HR- of Well-being manager hierin. Haar concrete voorbeelden spreken voor zich.

Download The free eBook